Rijk van de gelukkige kinderen

Omdat we denken dat Don Antonio is Rijk van de gelukkige kinderen

Wij denken dat ons kamp is het "Rijk van de gelukkige kinderen" omdat we een cultuur van kwaliteit en veiligheid en we willen de natuur te beschermen!

Veiligheid

Zonder architectonische barrières, aan zee, de zee zacht glooiende. Zwembad met drie niveau’s baden (cm. 30, 60, 130), 2 glijbanen, hydra massage inbegrepen in de prijs (Acua laag, antislip vloer, badmeester), auto's moeten worden achtergelaten in de parkeergarage.

Vrijheid

Uitgestrekte groene gazon, grote ruimten, breed zandstrand, GRATIS toegang tot het zwembad en stortbaden, tourtreintje voor uitstappen naar Giulianova fietspad, fietsverhuur.

Comfort

Free Wi-fi zone. Diensten in de buurt, aflevering van geneesmiddelen voor kinderen de apotheek bij de receptie, medische wachtdienst voor toeriste GRATIS Alleen voor de bungalows: Men kan een wieg, kinderstoel, babycommode, babybadje, beschermsponde vrij reserveren; Vrij parasol, strandstoel en ligbed op ons strand.

Plezier voor het hele gezin

Animatie, mini club, baby-dance, speciale dagen bv bezoek aan een boerderij, Special Day voor kinderen, opblaasbare spel, AcquaPark (km. 1), "Giocolandia" speeltuin voor kinderen (km. 3), excursies.

Organisatie

Gelegenheid om te boeken bungalows en Standplaatsen vooraf.

Voordeel

Kinderen van 0 tot 2 jaar niet betalen. De 5% korting toegekend aan de houders van de gecontracteerde Camping Cards (zie onze website) wordt alleen toegepast voor de Bambi plaatsen van de westelijke regio.

Animali non ammessi