Services

Don Antonio Camping Dorf Adriatische Zee

Er zijn geen architectonische barrières. Het zwembad met een antislip bodem bestaat uit drie niveaus (30, 60, 130 cm), Er is een waterglijbaan en een deel van het zwembad is uitgerust met een hydro massagesysteem. Er zijn steeds twee badmeesters aanwezig. Iedere dag is er animatie voor groot en klein en er is een mini club. De camping ligt aan een fijn zandstrand dat uitsluitend toegankelijk is voor de kampeerders en uiteraard ook gratis is. De zee is overwegend rustig. Er ligt wandelpad en fietspad. Tal van excursies zijn mogelijk

Wasmachine en droger. Prive-free Strand, chalet. Speeltuin. Fietsverhuur. Een eigen parkeerplaats. Camper-service (voorzieningen voor kampeerauto's). Dekking WiFi 90%

Kiosk. Gratis levering aan huis van medicijnen. Betaling contant geld en/of creditcards/controleren. km. 2 van het centrum, stadsbus. In de stad dringende medische dienst voor toeristische/ziekenhuis. Station (km 3), Pescara luchthaven (km 50).

Zelfbediening, minimarkt, groenten en fruit winkel, bar-tabak, Geldautomaat, speelhal, Heilige Mis, zijn ook beschikbaar in de buurt van vakantiedorpen "Holiday"

Gratis: Club card, Toegang tot het zwembad, Zwemluier voor baby’s, Douches met warm water, Afgesloten strand voor strandvolley en petanque, Bij aankomst is er een kinderruimte ter beschikking, Voor personen met een handicap: speciale rolstoel voor zee en zwembad, free Wi-fi zone, Parkeerplaats op de parking, Camper-service, Voor bungalow, mobil home, mini-appartement: strandparasol, strandstoel en ligstoel, Na reservering gebruik van een set voor pasgeboren baby’s: kinderbed, kinderstoel, verzorgingstafel, wasbekken, bedsteunen, Te huur: boeken, droogrek, lader, strijkijzer, flessenwarmer, Special Day: iedere week verjaardagsparty voor de jarige kinderen van de kinderclub met taart en toeristische rondrit met treintje.

Betaald: Wasmachine en droger, prive Strand, fietsverhuur, verkoop gasflessen van Kg. 10, de bus naar het centrum van de stad en toeristische trein.

Korting voor: Acqua Park "Onda Blu" en "Giocolandia", beauty center akkoord te mt. 300, prive Strand, excursies georganiseerd door de provincie Teramo tegen een nominale prijs.

Animali non ammessi