Standplaats

Standplaats

Italië: Don Antonio Camping in de Abruzzen aan de Adriatische Zee.

50.000m2, sommige Standplaatsen zijn uitgerust met een tappunt voor drinkbaar water en afvoer voor vervuild water (grijs), grote Standplaatsen, een privaat toilet is voorhanden, wasmachines (te betalen), elektriciteit (220V/6A).

Free Wi-fi zone. Vegetatie: palmen, sparren, populieren, olijfbomen, acaciabomen.

Prijzen worden berekend per dag en zijn inclusief elektriciteit, parkeerplaats op de parking voor één auto, toegang tot het zwembad, warme douche, toiletten, entertainment, kinderclub.

Op iedere type Standplaatsen mag één caravan, zwerfauto of tent geplaatst orden. Uitzonderlijk mag men voor minderjarigen of familie een Canadese tent voor maximum 6 personen bijplaatsen. Als u hebt geboekt Het bedrag voor het verblijf en het aantal personen inbegrepen moet bij de aankomst worden betaald. Aankomst: na 8 uur. Vertrek: na 10 uur. Bij vertrek na 10 uur wordt een extra nacht in rekening gebracht. Bij voortijdig vertrek wordt noch het voorschot noch het betaalde verblijfsbedrag terugbetaald. De Standplaatsen kan niet aan een derde worden toegewezen. In het geval van beëindiging/annulering wordt de aanbetaling worden terugbetaald 70% als de annulering is ontvangen ten minste 1 maand voor aankomstdatum.

Het gebruik van de barbecue is verboden op elk staandplaats

Huisdieren zijn niet

Een camping is een uitstekend idee voor de kust vakantie low cost!

Animali non ammessi